כבר בהפסקה יצרתי מכירה
אסתר בוירסקי, מטפלת ברפואה סינית במשוב על מאסטר קלאס
רוצה הישגים דומים והצלחות בעסק שלך?
לחץ על המסלול המתאים עבורך
משוב ממאסטר קלאס (מרצה: דני וידיסלבסקי)
שלום, שמי אסתר בוירסקי, עוסקת ברפואה סינית.
אני רוצה לשתף אתכם בזה שהגעתי לכאן בהתחלה דרך המלצה של חברה. ראיתי תמונות של דני בפייסבוק וראיתי שחברה שלי מתויגת. אמרתי, טוב, אני חייבת לשמוע ממנה את ההמלצה, מה היא אומרת – והיא המליצה כל כך בחום, והגעתי.
כשהגעתי בהתחלה, אני חייבת להתוודות, זה היה נראה לי כמו מכונה ממונעת, משומנת, שיודעת לפעול טוב בשיווק ואיך להביא אליה לקורסים את המשתתפים.
אבל בכל פעם שהגעתי, שזאת הפעם השלישית שלי או הרביעית, בעצם בכל פעם שהגעתי, מהפעם הראשונה, בעצם בסמינר הראשון של מכירות – כבר בהפסקה בעצם יצרתי מכירה, בעקבות המלצה של דני.
אחר כך עוד פעם הגעתי לסמינר שיווק, כבר בסוף הסמינר יישמתי שניים-שלושה דברים שדני המליץ.
ואני חייבת להודות שגם היום כשהייתי באימון האישי עם דני, דני ידע לקלוע בדיוק לבעיה שלי מבלי להכיר אותי, מבלי להיפגש איתי. פשוט הוא קרא נכון את המייל ששלחתי, ודי כתבתי את המייל בקצרה, אבל די ידע לקלוע בדיוק למה שאני צריכה.
ואני מאוד מאושרת שפגשתי את דני.
אני חייבת לומר שהוא בן אדם כובש ודי מביא אותי להשראה כל פעם מחדש בצורה שלו, בדרך שהוא מדבר, בדרך שהוא מקשיב. זה המון דברים ללמוד רק מהצד, מאיך בן אדם מעביר סדנה.
אז תודה רבה, דני.
אני חושבת שאני ממליצה לכל בעל עסק קטן כמוני לבוא ולהגיע ולקבל ייעוץ שהוא באמת מקצועי ובאמת מלא בידע וניסיון מוכח.
אסתר בוירסקי, מטפלת ברפואה סינית