שף אלרן גולדשטיין - המנהל של המעדנייה של גולדשטיין - בראיון ברדיו ת"א FM102 עם דני וידיסלבסקי
הפעם בפינת האסיסט מתארח השף אלרן גולדשטיין, המנהל של המעדנייה של גולדשטיין.
נדבר איתו איך הפך להיות שף, איך פתח את המעדנייה, על הלקוחות שהוא מאכיל אותם - רבבות בתים ומשפחות - על האירועים שהוא עושה להם מעדני גורמה, וגם נתענג על המטעמים שהביא לאולפן.
וגם עזרנו לו לפתור אתגר עסקי:
איך להגדיל נכון את העסק?
ואיך פותחים סניף נוסף בצורה חכמה וללא הפסדים?
בעקבות הראיון שף אלרן גולדשטיין החליט להעניק מתנה שווה:
חצי ליטר מרק טעים ומפנק (בקנייה מעל 100 ₪)
לקבלת המתנה פשוט להגיע!
אנחנו נמצאים במרכז המסחרי, צומת סביון
ואפשר לשלוח וואטסאפ